„Sunt șocată. Mi se rupe inima”. Fosta asistentă a ducesei de York a fost ucisă în propriul apartament. Poliția a arestat un suspect

Data publicării:
ducesa de york si asistenta ei
Jenean Chapman a fost asistenta personală a ducesei de York, Sarah Ferguson, timp de patru ani, între 2001 și 2005. Foto: Instagram Sarah Ferguson

Jenean Chapman, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Comitatul Dallas, Texas, luni după-amiază, a anunțat Departamentul de Poliție din Dallas, potrivit Sky News. Ea a fost asistenta personală a ducesei de York, Sarah Ferguson, timp de patru ani, între 2001 și 2005.

Marți, medicii legiști au concluzionat că Jenean Chapman a fost ucisă, însă autoritățile nu au făcut publice detalii suplimentare. În aceeași zi, poliția l-a arestat pe soțul victimei, James Patrick, în vârstă de 48 de ani.

Rudele femeii susțin că cei doi erau căsătoriți de câteva luni și că aveau o relație dificilă de ani de zile. Sora ei, Nicole Marshall, a declarat: „Am fost șocați, pentru că înainte de căsătorie a fost o relație de tip on-and-off”.

Ducesa de York, Sarah Ferguson, a scris, vineri, pe Instagram, că este șocată de incident. „Jenean a fost loială, muncitoare, frumoasă și distractivă și mi se rupe inima pentru familia și prietenii ei”, este mesajul postat alături de o fotografie cu cele două.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Sunt șocată și întristată să aflu că Jenean Chapman, care a lucrat cu mine ca asistent personal cu mulți ani în urmă, a fost ucisă în Dallas, la doar 46 de ani. M-am auzit cu ea acum câteva luni și părea atât de fericită. Familia ei strânge bani pentru a-i transporta cadavrul înapoi la New York și pentru a plăti cheltuielile legale și de înmormântare. Voi face o donație și voi sprijini familia în orice mod posibil, vă rugăm să ajutați dacă puteți”, a mai scris ea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri