Christoph Daum, propus pentru demitere. Reacția lui Burleanu

Data actualizării: Data publicării:
daum frf
Foto: frf.ro

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au decis ca Daum să nu mai fie antrenor al echipei de fotbal. Decizia în privința antrenorului Naționalei va fi luată de conducerea FRF.

daum frf
Foto: frf.ro

ACTUALIZAREReacția președintelui FRF, Răzvan Burleanu:

În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice”, a spus Burleanu, potrivit frf.ro.


Cele mai mari șanse de a deveni antrenor la echipa națională de fotbal pare a fi în acest moment Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo.

Un alt antrenor propus pentru acest post este Dan Petrescu.

Comisia Tehnică a propus întreruperea raportului de muncă între FRF şi Christoph Daum şi s-au făcut recomandări pentru numele viitorului selecţioner. Nu vă pot spune numele. I-am rugat pe membri să facă recomandări în plic, să le semneze. Sunt între 3 şi 5 nume.

Vor fi contabilizate şi, în funcţie de ce va decide conducerea, se va decide începerea negocierilor. Sunt nume pe care le cunoaşteţi din presă.

Până la următoarele meciuri, sperăm să rezolvăm problema selecţionerului. Recomandarea Comisiei nu este o hotărâre”, a spus Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, citat de digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri