Scor foarte strâns la Sectorul 1. Clotilde Armand, candidata USB: Dacă am câștigat voi fi onorată și voi începe să muncesc 

Data publicării:
clotilde armand captura

Nu vreau să spun victorie, vreau să spun că sunt mult mai ambițioasă pentru România decât ce am văzut azi. Aproape jumătate din secțiile de vot erau goale. Nu e bine ce s-a întâmplat, sunt foarte supărată. Televiziunile nu ne-au dat pe noi, oamenii nu au știut ce se întâmplă, a fost o campanie care nu a fost ok și sunt mult mai ambițioasă acum. Încă USL cu aliații lor au câștigat. Nu e în regulă. Probabil că au avut 70% din voturi, nu au știut că există un partid făcut dee oameni care nu sunt politicieni și fac bine României de ani de zile, nu e ok.

Se poate că am câștigat. Nu știu încă. Toată camapnia am fost pe stradă. Astăzi am fost în toate secțiile de vot până acum și nu era lume acolo. Ajungeam acolo și ziceau oamenii cine este USB. Vi se pare normal? Televiziune sunt, o parte din ele. de vină. Dacă am câștigat voi fi onorată, foarte onorată. Dezamăgită că am câștigat o prezență mică de vot, dar onorată. Dacă am câștigat vom munci, vom munci foarte mult, a spus Clotilde Armand.  

Ea a precizat că în cazul în care va câştiga, priorităţile sale vor fi accesarea fondurilor europene, transparentizarea completă a administraţiei, demiterea tuturor persoanelor corupte. 

„Va trebui să schimbăm complet starea de spirit acolo şi în acelaşi timp să primim foarte multe finanţări pentru multe proiecte pe care trebuie să le facem. Proiecte elementare, gen: apă şi canalizare, proiecte care vor viza calitatea vieţii oamenilor", a mai precizat reprezentanta USB. 

De asemenea, Clotilde Armand a spus că ea este româncă atunci când a fost întrrebată cum îşi explică faptul că bucureştenii din Sectorul 1 au votat o franţuzoaică.

„România are un potenţial extrem de mare, este o ţară care are multe, multe atuuri. E o ţară care trebuie să fie la acelaşi nivel ca vestul Europei, iar clasa politică o ţine în jos. Acum, eu fac parte din clasa politică, dar va trebui puţin să îmi schimb vocabularul chiar dacă mi-e greu (...) pentru că suntem o minoritate, precum aţi văzut", a adăugat ea. 

Vedeți rezultatele exit-poll-ului IRES pentru București la alegerile locale din 2016 AICI.

Citiți și: 
Rezultate exit-poll. Nicușor Dan: „Nu vom face niciun compromis”
Gabriela Firea, primele declarații după exit poll-uri: Îi felicit pe bucureșteni, în această seară ei au câștigat 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri