Dan Șova, replică la acuzațiile lui Traian Băsescu: Să-i fie rușine!

Data publicării:
DAN SOVA PSD-Mediafax Foto-Razvan Lupica

Este inițiativa acestui ministru profund incompetent. (...) Este evident că este o lege pe care băieţii de la RMGC i-au dat-o lui Şova, şeful a luat-o frumuşel, i-a spus șefului lui i-a uitaţi ce lege am făcut, rupem gura târgului! Sunt lucruri grosiere în lege, de asta spun că Şova ar trebui să se ducă cât vede cu ochii”, a spus președintele.

Întrebat, în emisiunea „Imparțial” de la Digi24 despre acuzațiile aduse de președinte, Dan Șova a spus că Traian Băsescu știe cu siguranță că lucrează numai în interesul statului român, și nu al RMGC. „Având în vedere că domnia sa știe foarte bine că eu lucrez numai în interesul statului român, să-i fie rușine că face asemenea afirmații, rușine, rușine, rușine”, a declarat ministrul marilor proiecte.

Din poziția pe care o ocupă domnia sa, când cunoști contrariul, e foarte grav pentru domnia sa a mă face pe mine incompetent. Președintele Băsescu nu are nicio competență în materie juridică, ca să-mi dea mie certificate juridice. Dacă aș spune despre dânsul că este un marinar prost, aș fi caraghios pentru motivul că nu am condus o navă. Domnia sa a fost în tribunal doar în calitate de inculpat”, a declarat ministrul Dan Șova, la Digi24.

Întrebat de ce crede că îl acuză președintele, ministrul a spus că lui Traian Băsescu trebuie să i se pună întrebarea. „Dacă are probe în acest sens, deși eu vă spun cu certitudine că informațiile pe care le are îi spun contrariul, dacă are alte informații sau proble îi recomand să nu facă conferințe de presă, ci să se ducă la Parchet, pentru că dacă eu nu reprezint interesele statului român, trebuie să răspund penal, așa că presupun că președintele știe adresa DNA și îi recomand să se ducă la DNA să facă plângerea împotriva mea.

Ministrul a mai precizat în emisiunea „Imparțial” că mama sa vitregă, avocata Ana Șova-Diculescu nu mai are nicio legătură cu RMGC din decembrie anul trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri