Sindicatele din transporturi și servicii publice au ieșit în stradă. Restricții de circulație în centrul Capitalei

Data publicării:
sindicate

Actualizare 13:20 La 12 minute după ce a început protestul, în Piața Victoriei s-au adunat în jur de 1.500 de angajați ai RATB și Metrorex. După ora 14, protestatarii vor merge în marș către Piața Constituției. 

Protestatarii se vor aduna în Piaţa Constituţiei pentru a cere modificarea legislaţiei sociale în vigoare. Sindicaliştii reclamă şi imposibilitatea negocierii contractelor colective de muncă, fondul de salarii fiind blocat la nivelul anului 2008. În cazul în care revendicările lor nu vor fi soluţionate, sindicaliştii ameninţă că pe 30 septembrie vor opri lucrul pe termen nelimitat, atât la metrou, cât şi la RATB.

Protestul sindicatelor din transporturi blochează traficul în Bucureşti. În timpul marşului, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe traseul Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Podul Naţiunile Unite - Piaţa Constituţiei, dar şi pe străzile adiacente. Intervalul orar este 14.00-14.45.

În Piaţa Constituţiei se va restricţiona traficul pe bulevardul Unirii şi Bulevardul Libertăţii. Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona de desfăşurare a protestului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri