V. Ponta: Cotroceniul este o echipă de campanie pentru Elena Udrea

Data publicării:
ponta -resizedbun - Mediafax-3

Premierul a fost rugat să comenteze declarația făcută de ministrul de externe Titus Corlățean aseară la Digi24. Ministrul a spus că observă o dezangajare a Cotroceniului în privința pactului de coabitare.

„Cotroceniul nu mai există ca președinție, este o echipă de campanie pentru doamna Udrea la prezidențiale. Le urez succes”, a declarat premierul.

„Nu am mai vorbit cu Traian Băsescu de după accidentul din Muntenegru, când am constatat că a folosit moartea unor români pentru a minți și a-și face campanie”, a subliniat el.

De asemenea, premierul a comentat declarațiile președintelui privitoare la autoritățile de la Budapesta. „Cineva care s-a pupat cu Tokes și a încurajat extremiștii dă acum cu bâta în baltă în sens invers, că face el ordine la Budapesta. Să meargă la Budapesta. Acum o lună făcea ordine la Chișinău, o să îl trimitem și la Phenian și la Cairo să facă ordine. Declarațiile acestea sunt absolut aberante, nu le poți face ca președinte. Dacă le faci în calitate de șef al Jobbik românesc, poți spune orice prostii. Când ești șef al statului, să anunți că faci ordine în alt stat UE...hai să facem ordine la noi în țară”, a declarat Ponta.

„Guvernul de la Budapesta dorește să aibă un politician român suficient de iresponsabil, ca să aibă motiv să facă ping pong. Strategia Guvernului român e de a arăta că extremismul și iresponsabilitatea vin din partea cealaltă. Când li se răspunde cu extremism de la nivelul președintelui, devenim și noi la fel ca ei. Nu vreau o bătălie între doi extremiști, vreau să arăt că noi suntem cei serioși și normali”, a subliniat Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri