Copilotul, operat săptămâna viitoare

Data publicării:
copilot-1

Familia lui Răzvan Petrescu spune că acesta a primit şi vizita unui psiholog şi că starea lui generală de sănătate este bună. Tatăl copilotului precizează că decizia de amânare a intervenţiilor chirurgicale este firească.

"Urmează câteva intervenţii chirurgicale, am hotărât să-l mai lase câteva zile, a pierdut foarte mult sânge şi-l mai lasă să se întărească", spune Dan Petrescu, tatăl copilotului.

Dincolo de starea de sănătate a fiului său, Dan Petrescu îşi doreşte perfecţionarea serviciului de alarmare-căutare, în aşa fel încât, drame precum cea de de luni după-amiază, să nu mai fie posibile.

"Noi, piloţii, aveam impresia că există şi că nu sunt probleme dacă se întâmplă vreun accident. Ei, am aflat că de fapt nu sunt puse lucrurile la punct. Nu mă interesează pe mine că şi-a dat demisia nu ştiu cine", mai spune Dan Petrescu.

Copilotul Răzvan Petrescu este cel mai grav rănit dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Munţii Apuseni. Acesta urmează să fie supus unor noi intervenţii chirurgicale la nivelul feței şi la un picior.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri