1 Decembrie la Timişoara: paradă militară şi deschiderea Târgului de Crăciun

Data publicării:
targ de craciun

Ca în fiecare an, în 1 Decembrie, din faţa Palatului Administrativ, gărzile vor defila în centrul oraşului. La ora 10,30 este programată începerea paradei militare. La ora 11 la Casa de Cultură a oraşului puteţi vedea expoziţia de pictură Unire-n Lumină şi Culoare. Seara, sărbătoarea se mută în Piaţa Victoriei. De la ora 17 pe scena din faţa Operei Naţionale vor urca artiştii din fanfara Timişoara Big Band.

Tot la ora 17 se deschide oficial Târgul de Crăciun de la Timișoara, unde puteţi găsi produse alimentare, cadouri, bijuterii, decoraţiuni de sărbătoare sau jucării. Seara se va lumina la ora 17,30 când va fi aprins iluminatul de sărbătoare din zonă. Până la ora 20 continuă concertele în Piaţa Victoriei cu Claudia Popa & Band, Pandora şi Desant.

La ora 20, pe traseul Piaţa Libertăţii, Piaţa Victoriei, bulevardul C.D.Loga, Bulevardul Revoluţiei, Piaţa Libertăţii va avea loc retragerea cu torţe a militarilor. Seara continuă în Piaţa Victoriei cu un concert Alice Francis şi se încheie la ora 21,30 cu un foc de artificii.

Redactor: Sorina Covlea
Foto: arhiva www.digi24.ro
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri