Îl încurcă Băsescu pe Nicușor Dan dacă va candida la Primăria Capitalei? Barna: Nici pe departe, dar o ajută pe Gabriela Firea

Data actualizării: Data publicării:
Dan Barna, despre scandalul de la alegerile locale in sectorul 1
Dan Barna a declarat la Digi24 că reacția social-democraților este doar un circ făcut în contextul în care au constatat că au pierdut Capitala

Dan Barna a vorbit la Digi24 despre candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei. Întrebat de Cosmin Prelipceanu dacă fostul președinte ar strica socoteala candidatului susținut de PNL USR și PLUS, Nicușor Dan, Barna a răspuns că „nici pe departe”, deși afirmă că dacă ar candida, fostul președinte ar ajuta-o pe Gabriela Firea.

„Nici pe departe! Vreau să fiu foarte clar. Traian Băsescu reprezintă o parte, o bucată din istoria Bucureștiului, cu bune și rele. Reprezintă istoria. Viitorul pentru București, viitorul pentru noul București se numește Nicușor Dan”, spune liderul USR.

„O ajută pe doamna Firea, fără îndoială. Toți cei care nu îl susțin pe Nicușor Dan o susțin direct sau indirect pe Gabriela Firea”, a mai adăugat Dan Barna.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri