Medici, antreprenori și profesori, în echipa lui Iulian Popescu

Data actualizării: Data publicării:
foto art 2 Articol susținut de PNL Gorj

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Gorj, Iulian Popescu, a conturat o listă de consilieri județeni care reprezintă un mix între tineri, entuziasmul și creativitatea lor, dar și persoane cu experiență politică din PNL Gorj. Duminică, 27 septembrie, Iulian Popescu speră să convingă gorjenii prin proiectele îndrăznețe și prin echipa sa. Programul electoral este disponibil pe www.imipasadegorj.ro.

Printre cei care se află pe lista de consilieri județeni, și nu au mai făcut politică, este și Elena Dana Constantinescu. Este profesoară de engleză apreciată de elevi, însă activitatea ei nu se oprește la catedră. De-a lungul timpului a organizat mai multe conferințe cu oameni interesanți, facilitând dialogul dintre aceștia și tinerii din Târgu Jiu. Așa au luat naștere conferințele educaționale Viitorul României Este în clasa Mea (VREM).

Ionel Burtea este un antreprenor de 24 de ani, proprietarul celei mai mari plantații de mure din România, în suprafață de 7 hectare. De asemenea, Ionel a accesat fonduri europene pentru a-și dezvolta activitatea cu sere de căpșuni.

Alexandru Hortopan are 30 de ani, este profesor de Arhitectură la Liceul de Arte din Târgu Jiu și în curând își va obține și diploma de arhitect. După ce a terminat facultatea, Alex, cum îi spun elevii, s-a întors în Târgu Jiu, determinat să reușească acasă. El și-a deschis un birou de arhitectură și de atunci a creat proiecte pentru clienți din județ și din afara lui.

Pe lista lui Iulian Popescu este și Claudiu Soare, medic primar chirurg la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Cu o experiență de 20 de ani în medicină, Claudiu Soare a decis să se implice și în instituția care coordonează activitatea spitalului: Consiliul Județean Gorj și convins că Iulian Popescu poate face ceea ce a propus.

Un alt membru de pe listă, Mihail-Sergiu Olaru, își dorește ca tot mai mulți tineri să intre în politică, indiferent de partid, cu scopul de a scăpa de vechile obiceiuri. Mihai lucrează de la vârsta de 16 ani, iar la 18 ani și-a deschis prima firmă. Și-a clădit o afacere beneficiind de încrederea părinților și a rămas în mediul privat bazându-se și acordând tot încredere.

De asemenea, pe listă mai sunt și alți oameni, profesioniști, cu experiență în administrație și în politică, echipa PNL fiind de departe cea mai bună.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri