Pentru prima dată, liberalii au șanse mari să învingă PSD la Consiliul Județean Gorj

Data publicării:
Iulian Popescu este candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj Articol susținut de PNL Gorj

Iulian Popescu este candidatul PNL la Consiliul Județean Gorj, cu șanse de a rupe, după aproape 30 de ani, șirul guvernărilor PSD din județ. Intrat în cursă în urmă cu două luni, fără notorietate și experiență politică, dar recunoscut pentru profesionalism, Iulian Popescu are duminică, 27 septembrie, șanse uriașe să câștige alegerile locale în județul Gorj, alături de PNL Gorj.

Iulian Popescu are 38 de ani, este fondatorul unei companii care dezvoltă aplicații software vândute în țară și străinătate, dar și proiecte cu finanțări europene. Ca să ajungă un antreprenor cu rezultate, mai întâi a muncit multe ore pe zi. Își amintește că inițial sediul companiei era în sufragerie, iar prima aplicație pe care a creat-o era pentru mobilă, dar a fost un eșec: ”Primii 8 ani din viața acestei companii au fost despre a ne reinventa”.
Și-a dorit propria afacere încă din liceu, când începuse să scrie programe. Apoi a publicat mai multe articole în reviste de specialitate: ”Îmi plăcea să fac programe care să aibă o finalitate, să fie util pentru cineva”.

Recent a acceptat propunerea PNL de a candida la președinția Consiliului Județean (CJ) Gorj, considerând că poate avea un impact mai mare în societate, din fruntea unei instituții publice. Iulian Popescu a fost, de la început, o apariție care a intrigat prin abordarea campaniei și a discursului său. A refuzat o campanie bazată pe atacuri, ci a construit una pozitivă, prin care a dorit să îi convingă pe gorjeni că trebuie să aștepte mai mult de la conducerea județului și că este dreptul lor să riposteze atunci sunt nemulțumiți. Fără experiență politică, astăzi, Iulian Popescu este cotat cu șanse mari de câștig. Acesta crede că gorjenii nu mai pot fi convinși cu vorbe.

”Cu vorbe nu îi mai poți convinge, ci doar cu fapte. Pe aceia care sunt total neîncrezători în clasa politică îi putem convinge prin fapte după ce suntem la conducerea Consiliului Județean Gorj, facem fapte bune, se vede perspectiva noastră”. Programul de guvernare locală denumit ”imi pasă de Gorj, propune, printre altele, construirea unui spital nou, investiții în turism, infrastructură și educație, prin accesarea fondurilor europene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri