Goana politicienilor după like-uri: Șoșoacă s-a filmat în trenuleț în Orășelul Copiilor, iar Piedone s-a dus cu Biblia în târgul Vitan

Data publicării:
sosoaca
Diana Șoșoacă s-a filmat în trenulețul din Orășelul Copiilor

Candidații ar face orice pentru voturi. Mai ales circ. Cei care mizează pe voturile utilizatorilor de TikTok au ieșit afară ca să creeze conținut pentru platformele online. Diana Șoșoacă s-a filmat în trenulețul din Orășelul Copiilor, în timp ce Piedone s-a dus la piață ca să strângă semnături.

Din campania electorală, nu puteau lipsi lacrimile. Aplauzele femeilor social democrate și ale candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei au emoționat-o pe Gabriela Firea. Emoționat a fost și medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliției pentru București, care spune că a simțit mai multă căldură de la femei decât la întâlnirile cu bărbații.

Gabriela Firea: Am făcut acum ce n-am făcut în toate zilele grele. Mi-au dat lacrimile în fața dvs pentru voi că știu cât ați muncit în acești ani. Și nu ați muncit pentru mine sau doar pentru partid. Ați depus un efort pentru a demonstra că acest oraș merită.

Cătălin Cîrstoiu: Să fiu cinstit, pe mine m-ați impresionat. Mi-ați dovedit mai multă căldură, mai mult aplomb, pornind de la aplauze, la întâlnirile cu bărbații.

Gabriela Firea: Poate erau obosiți.

Daniel Zamfir - senator PSD: Vei simți, ai simțit căldura? Trebuie să te obișnuiești, fratele meu. Căldura de la doamne este triplă față de...
Cirstoiu

Cătălin Cîrstoiu: N-am perceput-o până acum.

Daniel Zamfir: N-ai perceput-o tu. Și eu, care trăiesc într-un matriarhat, tot am emoții când vă văd pe dvs.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri