Rareş Bogdan, despre eventuala retragere a lui Cătălin Cîrstoiu: „Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”

Data publicării:
BUCURESTI - PARLAMENT - SEDINTA BIROULUI POLITIC NATIONAL - PNL
Rareș Bogdan. Foto: Inquam Photos / Saul Pop

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni, înainte de şedinţa coaliţiei, că dacă se deschide subiectul retragerii a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, va fi discutat. El a precizat însă că deocamdată nu s-a pus problema retragerii candidatului PSD-PNL, aşa cum nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan.

Rareș Bogdan a declarat despre Cătălin Cîrstoiu că „e foarte bun”. „Nu a scăzut deloc, ci a crescut”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Întrebat dacă PSD propune retragerea medicului, Rareş Bodan a răspuns: „Nu s-a pus problema retragerii medicului Cîrstoiu. Nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan”.

Despre şansele ca acesta să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus: „Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

Rareş Bogdan a mai afirmat că în coaliţie se va discuta situaţia de la Satu Mare şi Mureş.

„Dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”, a mai spus liberalul, despre retragerea medicului Cîrstoiu.

Despre discuţii în interiorul PNL pentru susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a spus că actualul primar „e o calamitate pentru Bucureşti”.

„Nu a discutat nimeni de la vârful partidului”, a subliniat Rareş Bogdan.

Liderii PSD au discutat, luni dimineață, despre varianta retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din competiția pentru Primăria Bucureștiului, din cauza prestației de până acum a candidatului, considerată de liderii ambelor partide implicate în susținerea acestuia drept „dezastruoasă” și din cauza plasării lui pe locul 3 în sondajele de opinie. 

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri