Reacţie ironică a lui Nicuşor Dan după ce PNL și PSD au rupt alianța la București: "Decizie grea pentru mafia imobiliară"

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan
Foto: Nicușor Dan / Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat printr-o postare ironică după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei, în favoarea unor candidaturi separate, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja urmând să fie susţinuţi în cursa pentru Bucureşti.

”Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanţeze?”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei, renunţând astfel la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu după 15 ore de negocieri şi după ce Cîrsotiu s-a aflat luni timp de peste cinci ore la Palatul Victoria, pentru discuţii. Ca urmare a acestei decizii, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja revin în poziţiile de candidaţi pentru Primăria Generală.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, declara luni, înaintea deciziei coaliției PSD-PNL, că în acest moment, în lipsa unui candidat viabil PSD-PNL, lupta s-a polarizat deja între primii clasaţi, Cristian Popescu Piedone şi el, astfel că este foarte greu pentru oricine să intre pe ultima sută de metri în această campanie pentru că pleacă cu un handicap foarte foarte mare.

Nicuşor Dan a mai spus că delimitarea coaliţiei faţă de medicul Cătălin Cîrstoiu este un lucru neserios şi  că  i-ar fi plăcut să aibă o dezbatere cu Gabriela Firea, pentru a compara mandatele.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri