Live

Sabina a avut leucemie și a avut nevoie de sânge: „Încurajez oamenii să doneze. Este un lucru uman de făcut și salvează vieți”

Data actualizării: Data publicării:
Sabina Soos are 22 de ani, a avut leucemie în urmă cu mai mulți ani și a avut nevoie de sânge

Criza de sânge este o problemă constantă în spitalele din România, care poate fi rezolvată doar prin efort comun. Peste 2.100 de români s-au alăturat până acum demersului unic pentru o televiziune din România, iar campania „Avem același sânge” a ajuns astăzi la cea de-a cincea ediție. Sabina Soos, o fostă pacientă care a avut nevoie de sânge, a făcut și ea un apel către potențialii donatori.

Sabina Soos are 22 de ani, a avut leucemie în urmă cu mai mulți ani și spune cum a fost perioada în care a avut nevoie de sânge:

„A fost greu... Fiind mică, având doar 8 ani, nu cred că am putut conceptualiza gravitatea situației, însă am avut mulți oameni lângă mine... Încurajez oamenii să doneze cât mai mult sânge, să își facă un obicei din asta. Este un lucru uman de făcut și salvează vieți”.

Proiect susținut de SANADOR

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Luxația de umăr este o afecțiune care poate provoca neplăceri pe termen lung. Când este necesar tratamentul chirurgical

Ce este fotoprotecția și când este indicată

Polipii colonici sunt mici excrescențe care se formează la nivelul colonului. Cum apar și de ce este nevoie de tratament

Ecografia este metoda imagistică utilizată cel mai frecvent pentru evaluarea inimii. Când este indicată această investigație

Partenerii noștri