Live

După ce a terminat liceul la seral și a avut mai multe încercări, un bărbat din Botoșani a dat BAC-ul la 52 de ani

Data publicării:
Bacalaureat 2020 FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat din județul Botoșani a dat Bacalaureatul la 52 de ani, anul acesta, în sesiunea de vară, după ce a terminat liceul la seral în urmă cu câțiva ani și a încercat de mai multe ori să obțină diploma. Din păcate, va trebui să se prezinte la examene și în sesiunea următoare, pentru că a fost declarat respins. 

Bărbatul este absolvent al Liceului Tehnologic din Coțușca, terminând cursurile la seral, într-una din promoțiile anterioare. A avut mai multe încercări nereușite, dar a continuat să învețe și să spere la diploma de bacalaureat, relatează Botoșani News.

Nu a avut prea mult noroc nici în acest an, însă efortul său este apreciabil, mai ales că 99% dintre cei alături de care s-a aflat în sala de examen puteau să îi fie copii. Media obținută în examenului de „maturitate” la cele trei probe a fost de 4,42, ceea ce a făcut ca botoșăneanul să fie respins. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Mădălina Ghenea a făcut anunțul, după ce a fost văzută de mai multe ori în compania aceluiași bărbat

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Polițiștii au tras 61 de focuri de armă ca să-l oprească pe șoferul contrabandist din Dorohoi. Bărbatul rănit a fost operat

Șofer rănit de polițiști după o urmărire cu focuri de armă în Dorohoi. După ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

O tumoră de 45 de kilograme a fost scoasă din abdomenul unei femei din Botoșani, care a mers la medic când a văzut că se îngrașă brusc

Copil de 12 ani, căutat de poliţiştii din Botoşani. Ce semnalmente are David

Partenerii noștri