Live

Cățel descoperit într-un rucsac la controlul cu raze X din aeroport. Proprietarul a crezut că așa este corect

Data actualizării: Data publicării:
Cățel descoperit într-un rucsac la controlul cu raze X din aeroport FOTO: Twitter / @TSA_GreatLakes

Un câine a fost depistat într-un rucsac la trecerea prin aparatul cu raze X într-un aeroport din SUA, iar agenții de securitate au revenit cu apelul către pasageri de a-și verifica bine bagajele.

Procedurile de securitate nu au fost luate în considerare de către un călător, după ce un câine a fost văzut ghemuit într-un rucsac care a trecut prin aparatul cu raze X dintr-un aeroport din Wisconsin.

Călătoria neașteptată a câinelui a fost semnalizată pe Aeroportul Regional Dane County, a transmis Administrația de Securitate a Transporturilor (TSA), relatează Sky News.

Divizia Great Lakes a TSA a postat pe Twitter: „Când călătoriți cu orice animal, anunțați compania aeriană și informați-vă în privința regulilor.

La punctul de control, scoateți animalul de companie din geantă și puneți toate articolele pe bandă pentru a fi verificate scanner.

Imaginea surprinsă de aparatul cu raze X arată câinele mic ghemuit în rucsacul așezat într-o tavă gri pe banda transportoare către scanner.

TSA a postat pe Twitter un videoclip care arată „modul corect de a călători cu animalul de companie”, în care un bărbat își scoate pisica din geantă și o ține în brațe în timp ce trece prin punctul de control.

Purtătorul de cuvânt al TSA, Jessica Mayle, a declarat pentru USA Today că pasagerul în cauză nu era la curent cu protocolul de screening pentru animalele de companie și, drept consecință, l-a pus intenționat în rucsac crezând că aceasta era procedura corectă.

Jessica Mayle a spus că animalul, un amestec de chihuahua de teckel, era într-o stare bună când a fost scos din geantă.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Vulpea era cel mai bun prieten al omului în trecut. Descoperirea inedită făcută de oamenii de știință

Proiect cu noi prevederi pentru monitorizarea câinilor periculoşi sau agresivi, adoptat de Senat

În Chile, câini și pisici rătăcesc printre ruine. Oamenii își caută animalele de companie, după incendiile devastatoare 

O femeie bogată s-a enervat pe copiii ei care nu au mai vizitat-o după ce și-a făcut testamentul și a făcut alte planuri pentru avere

Partenerii noștri