Cățel descoperit într-un rucsac la controlul cu raze X din aeroport. Proprietarul a crezut că așa este corect

Data actualizării: Data publicării:
catel
Cățel descoperit într-un rucsac la controlul cu raze X din aeroport FOTO: Twitter / @TSA_GreatLakes

Un câine a fost depistat într-un rucsac la trecerea prin aparatul cu raze X într-un aeroport din SUA, iar agenții de securitate au revenit cu apelul către pasageri de a-și verifica bine bagajele.

Procedurile de securitate nu au fost luate în considerare de către un călător, după ce un câine a fost văzut ghemuit într-un rucsac care a trecut prin aparatul cu raze X dintr-un aeroport din Wisconsin.

Călătoria neașteptată a câinelui a fost semnalizată pe Aeroportul Regional Dane County, a transmis Administrația de Securitate a Transporturilor (TSA), relatează Sky News.

Divizia Great Lakes a TSA a postat pe Twitter: „Când călătoriți cu orice animal, anunțați compania aeriană și informați-vă în privința regulilor.

La punctul de control, scoateți animalul de companie din geantă și puneți toate articolele pe bandă pentru a fi verificate scanner.

Imaginea surprinsă de aparatul cu raze X arată câinele mic ghemuit în rucsacul așezat într-o tavă gri pe banda transportoare către scanner.

TSA a postat pe Twitter un videoclip care arată „modul corect de a călători cu animalul de companie”, în care un bărbat își scoate pisica din geantă și o ține în brațe în timp ce trece prin punctul de control.

Purtătorul de cuvânt al TSA, Jessica Mayle, a declarat pentru USA Today că pasagerul în cauză nu era la curent cu protocolul de screening pentru animalele de companie și, drept consecință, l-a pus intenționat în rucsac crezând că aceasta era procedura corectă.

Jessica Mayle a spus că animalul, un amestec de chihuahua de teckel, era într-o stare bună când a fost scos din geantă.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri