Sănătatea în bucate. Porumbel la garniţă, terci de porumb cu trufe negre şi pesto de leurdă
Gastronomia românească începe să fie din ce in ce mai apreciată de către gurmanzi. Reţetele vechi, reinterpretate şi aduse în actualitate, sunt tot mai întâlnite în restaurantele de top.
Șofer filmat pe contrasens pe autostrada Sibiu-Cluj
Un român ascuns în Italia a fost dat de gol de soție
Dezastru în Europa, unde sunt coduri portocalii de furtuni
Geoană, despre anunțurile lui Macron
Ambasadorul Canadei: România nu trebuie să se considere o țară mică în fața unei amenințări mari
Digistoria – cele mai importante evenimente petrecute pe 3 mai
Nicușor Dan nu vrea să aibă o dezbatere cu Sebastian Burduja
Burduja: Nicușor Dan nu e un om de dialog
Momentul în care craterul din Slănic Prahova se adâncește
Marius Tudosiei şi invitatul său, Chef Robert Petrescu, fac o demonstraţie de forţă şi ne surprind cu cele mai inedite alegeri culinare, cărora le aduc o notă de modernism. Porumbel la garniţă, sau confiat, terci de porumb cu trufe negre şi pesto de leurdă sunt doar o parte din reţetele pe care nu trebuie să le rataţi, la Sănătatea în bucate, de la 12:30.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News