Live

VIDEO. O fostă culturistă de 82 de ani l-a făcut pe un bărbat să regrete că i-a spart locuinţa

Data actualizării: Data publicării:

Un bărbat a pătruns prin efracţie în casa din Rochester, New York, a unei femei în vârstă de 82 de ani, însă întâmplarea nu s-a terminat bine... pentru el, relatează Agerpres.

Femeia a povestit că se pregătea să meargă la culcare, joia trecută, când un bărbat a bătut la uşa sa cerându-i să cheme o ambulanţă. Willie Murphy a declarat pentru postul WHAM afiliat CNN că a sunat la poliţie, dar nu l-a lăsat pe bărbat să intre în locuinţă. Ca urmare, acesta s-a enervat, a forţat uşa şi a pătruns înăuntru.

„E semiîntuneric, sunt singură şi sunt bătrână. Dar, ghici ce, sunt tare!. El a ales casa greşită pe care să o spargă”', a declarat ea arătându-şi braţele musculoase. 

Murphy, fostă campioană la culturism, a declarat că a folosit mai multe obiecte din gospodărie pentru a se apăra de intrus, printre acestea fiind o masă.

„Am luat masa şi am început să-l lovesc”, a spus ea adăugând că masa s-a rupt. Fără ca acest lucru s-o împiedice, femeia a apucat unul dintre picioarele mesei şi l-a lovit pe bărbat.

După ce a sărit pe el de câteva ori, Murphy a alergat în bucătărie de unde a luat o sticlă cu şampon cu care l-a stropit pe intrus în ochi în timp ce acesta încerca să se ridice. Apoi, ea a luat o mătură şi a continuat să-l lovească.

În timp ce femeia se lupta să-l târască pe bărbat afară din casă, poliţia a intervenit la faţa locului. Intrusul a fost urcat ulterior în ambulanţă.

„Cred că a fost fericit când a plecat pentru că i-am adus o ambulanţă”, a adăugat Murphy. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată

NYT: Trump va fi protejat de Secret Service și dacă ajunge în închisoare. Oficialii din servicii au discutat despre acest scenariu

Cresc tensiunile la protestele pro-palestiniene de la universitățile de top americane. 130 de persoane au fost arestate la NYU

Ce a spus primul martor din procesul penal al lui Trump. Fostul președinte acuză că e persecutat politic cu „procesele lui Biden”

Partenerii noștri