Live

Galerie Foto Cele mai extravagante rochii de la Globurile de Aur 2023. Vedete care au strălucit pe covorul roșu

Data actualizării: Data publicării:
Cele mai extravagante rochii de la Globurile de Aur 2023 FOTO: Profimedia Images

Globuri de Aur 2023 s-au dat, dar în privința ținutelor purtate de vedete încă nu există un verdict clar, ci doar foarte multe opinii. Iată câteva dintre cele mai reușite și cele mai nereușite, după părea revistelor de modă.

Iată cele mai spectaculoase rochii de la Globurile de Aur 2023:

Rihanna și A$AP Rocky, care au sărit peste defilarea pe covorul roșu, au fost cel bine îmbrăcat cuplu la Globurile de Aur, potrivit Vogue. Cântăreața a fost premiată la gală pentru cea mai bună melodie originală - single-ul ei din Black Panther, „Lift Me Up”.
Ea și partenerul ei au optat pentru negru complet. El în frac, iar Rihanna într-o rochie de catifea cu umeri goi și capă cu trenă.

Margot Robbie a purtat o rochie Chanel cu paiete, tul de măsate și franjuri. Vedeta din Barbie și-a promovat subtil prin rozul ținutei filmul în care joacă rolul celebrei păpuși și care va fi lansat la vară. A fost nevoie de 750 de ore de muncă pentru a o crea și a încorpora 30.000 de elemente de broderie - paiete, margele și pene.

Jamie Lee Curtis, nominalizată la un Glob de Aur pentru rol secundar, a ratat trofeul, dar ținuta ei a fost cu siguranță câștigătoare. Actrița din filmul Halloween a purtat o salopeta Valentino, fără bretele, lungă până în pământ cu pelerină de dantelă, care a fost printre preferatele criticilor.

În topul celor mai prost îmbrăcate vedete la gala Globurilor de Aur de anul acesta conduce Heidi Klum. Asta din cauza ținutei în stil showgirl de Las Vegas. Super-modelul a purtat o rochie foarte scurtă paietată cu despicătură care urcă de pe coapsă spre talie și piept, garnisită cu un boa de pene violet - un pic prea mult, spun cei care se pricep la modă.

Lungmetrajul "The Fabelmans", regizat de Steven Spielberg, şi comedia cu accente noir "The Banshees of Inisherin" au câştigat principalele trofee atribuite marţi seară la gala Globurilor de Aur 2023 în cadrul unui show ce a marcat revenirea vedetelor de la Hollywood la o ceremonie care a fost ignorată de posturile de televiziune în 2022 din cauza unui scandal uriaş provocat de absenţa diversităţii şi de practicile lipsite de etică utilizate în trecut de organizatorii evenimentului, Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), informează agenţiile de presă internaţionale.

 

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mai multe vedete care au participat la Globurile de Aur, printre care Collin Farrell și Michelle Pfeiffer, testate pozitiv la Covid

Globurile de Aur 2023 - Lista completă a premiilor. Zelenski, mesaj de pace în timpul ceremoniei: "Nu va fi al treilea Război Mondial"

Globurile de Aur 2023. Lista completă a nominalizărilor. Actorul român care ar putea primi un trofeu

Nominalizările la Globurile de Aur 2022. „Dune” şi „West Side Story”, printre filmele favorite

Partenerii noștri