Live

25 de ani de la dispariția misterioasă a Yleniei Carrisi. Mesajul tulburător al cântăreței Romina Power: „Vă rog să mă contactați”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

Cântăreața Romina Power a distribuit un mesaj pe rețeaua de socializare online Instagram, amintind de ziua de naștere, pe 29 noiembrie, a fiicei sale Ylenia, dispărută pe 6 ianuarie 1994 în orașul New Orleans, din SUA, și rugând oamenii să o contacteze dacă ei cred că au găsit-o, potrivit Il Tempo.

"Noiembrie este luna în care Ylenia s-a născut. A fost dată dispărută în SUA, în ianuarie 1994. Avea 23 de ani. Nu mi-am pierdut niciodată speranța că o voi îmbrățișa din nou. Știu că trebuie să se fi schimbat de atunci, dar, dacă cineva recunoaște o femeie ce seamănă cu această fată, vă rog să mă contactați. Vă mulțumesc și vă rog să distribuiți, dacă puteți", a scris Romina Power pe rețeaua de socializare online Instagram.

Ylenia Carrisi este fiica celebrului cântăreț italian Al Bano și a Rominei Power, în vârstă de 68 de ani. Pe 6 ianuarie 1994, fiica lor cea mare, Ylenia, a dispărut misterios, fiind văzută pentru ultima dată în Cartierul Francez din New Orleans. A fost intens căutată de părinţi, poliţie şi întreaga lume, însă nu a fost găsită, scrie Mediafax.

Al Bano, adunând toate informaţiile, a ajuns la concluzia că Ylenia s-a aruncat în Mississippi. Concluzia la care a ajuns Al Bano s-a bazat pe mărturia unui bărbat, ce a declarat poliţiei că, pe 6 ianuarie, a văzut o fată blondă aruncându-se de pe pod, strigând: "Ok, eu aparţin apei!". "În această frază am recunoscut-o pe fata mea. De mică spunea asta, când se scufunda în mare", a declarat Al Bano.

Cu toate acestea, Romina a continuat să creadă că fiica lor trăieşte. Numeroase ipoteze cu privire la dispariția Yleniei au fost lansate pe parcursul anilor. În iunie 2011, o publicație din Germania scria că Ylenia Carrisi a fost descoperită într-o mănăstire din SUA. Autorităţile din New Orleans i-ar fi confirmat identitatea în 2012, precizând însă că aceasta nu vrea să părăsească mănăstirea din Phoenix, Arizona. Al Bano a denunțat informația, afirmând că este o simplă speculație. Prin urmare, în decembrie 2014, decesul Yleniei Carrisi a fost declarat în mod oficial.

Editor web: A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Una dintre cele mai frumoase femei din România, spectacol în Giulești după Rapid - Universitatea Craiova: ”Siuuuu”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Al Bano divorţează şi anunţă că pune capăt carierei sale

Cântăreţul Al Bano a suferit un infarct

Mov Crăciun dăruieşte un viitor | Maria Crăciun, tânăra cântareaţă câştigătoare a numeroase trofee

Partenerii noștri