Live

Brad Pitt și Charlize Theron, cel mai nou cuplu de la Hollywood?

Data actualizării: Data publicării:

Un nou cuplu de celebrități s-a format la Hollywood. E vorba despre Brad Pitt şi Charlize Theron, care au fost văzuţi împreună la un eveniment monden din „cetatea filmului”.

Cel care le-a făcut cunoştinţă a fost chiar Sean Penn, fostul logodnic al actriţei originare din Africa de Sud, scrie presa tabloidă.

Este prima relaţie serioasă a lui Pitt, după despărţirea de Angelina Jolie în 2016. Potrivit jurnaliştilor, Charlize Theron nu i-a cunoscut încă pe cei şase copii ai acestuia.

În vârstă de 43 de ani, actriţa are la rândul ei doi copii adoptaţi şi a mai avut relaţii cu vedete precum Keanu Reaves şi Ryan Reynolds, asta în timp ce Jennifer Aniston şi Gwyneth Paltrow sunt doar două dintre starurile cu care Brad Pitt a avut o relație.

Zvonuri că Charlize Theron și Brad Pitt s-ar întâlni în secret au circulat și anul trecut în presa tabloidă, dar ele au fost dezmințite.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Angelina Jolie face noi acuzații împotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a început cu mult înainte de 2016

Brad Pitt a intrat în grevă. Filmările la producţia despre lumea F1 au fost întrerupte

Brad Pitt s-a enervat că Angelina Jolie a vândut unui oligarh rus partea ei din podgoria lor din Franța și a dat-o în judecată

Un castel vechi de peste 1000 de ani a fost scos la vânzare în Franța, iar în zonă locuiesc Brad Pitt, George Clooney și George Lucas

Partenerii noștri