Foto Brad Pitt s-a enervat că Angelina Jolie a vândut unui oligarh rus partea ei din podgoria lor din Franța și a dat-o în judecată

Data actualizării: Data publicării:
Brad Pitt și Angelina Jolie
Brad Pitt și Angelina Jolie. Foto: Profimedia Images

Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie pentru că a vândut către un oligarh rus partea ei din podgoria pe care o dețineau amândoi în Franța. Actorul susține că fosta lui soție a vrut să se răzbune pe el și a făcut tranzacția în secret.

Angelina Jolie a vândut partea ei din proprietatea pe care amândoi o dețineau în Franța, Chateau Miraval, către miliardarul rus Yuri Shefler.

Brad Pitt a spus că a aflat despre tranzacție dintr-un comunicat de presă din 2021.

El o acuză pe Angelina că a făcut demersurile în secret și că s-a asigurat că el nu va afla.

În documentele depuse la tribunalul din Los Angeles, Brad Pitt reclamă că Jolie și Shefer au încălcat cu intenție drepturile sale prin vânzarea cotei-părți din proprietatea unde cei doi actori au făcut nunta.

Când s-au despărțit, Pitt și Jolie au convenit să nu își vândă partea de proprietate fără acordul celuilalt.

Avocații lui Jolie au catalogat acuzațiile lui Pitt ca fiind răuvoitoare, scrie New York Post.

Brad Pitt celebrating as Chateau Miraval and its rosé voted “Most Desirable Provence Rosé Wine in the World”
Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie pentru că a vândut către un oligarh rus partea ei din podgoria pe care o dețineau amândoi în Franța. FOTO: Profimedia Images

Pitt a dat-o inițial în judecată pe Jolie pentru podgorie în februarie 2022, iar tot atunci. La rândul ei, și Jolie l-a dat în judecată pentru că a încercat să preia controlul podgoriei fără ca ea să primească vreun ban. Actrița îl acuza pe fostul soț că ar fi vrut să-i impună o clauză de confidențialitate conform căreia să nu  vorbească vreodată despre circumstanțele care au dus la divorț.

În noile documente depuse la instanță în această săptămână, Brad Pitt susține că afacerea cu vinuri a fost „pasiunea” lui și că de aceea a început să colaboreze cu Marc Perrin în 2013, pentru a crea vinuri roze. În urma acestei colaborări, Miraval a ajuns renumit și afacerea a generat milioane de dolari.

Brad Pitt celebrating as Chateau Miraval and its rosé voted “Most Desirable Provence Rosé Wine in the World”
Când s-au despărțit, Pitt și Jolie au convenit să nu își vândă partea de proprietate de la Chateau Miraval fără acordul celuilalt. FOTO: Profimedia Images

„Jolie, deși a susținut eforturile lui Pitt în numele familiei, nu a contribuit cu nimic la succesul lui Miraval. În schimb, Pitt a investit bani în casă și în afacere, bazându-se pe promisiunea ei de a păstra Miraval împreună”, se mai arată în documentele depuse la instanță.

Pitt susține că Jolie s-a „îmbogățit pe nedrept”.

„Compania de băuturi alcoolice a lui Shefler a făcut obiectul unor sancțiuni repetate după invazia Rusiei în Ucraina”, se arată în plângerea depusă de Brad Pitt, care adaugă că asocierea cu oligarhul rus, în urma vânzării, pune în pericol reputația afacerii.

Vânzarea podgoriilor a avut loc în mijlocul „disputei aprinse privind custodia copiilor” celor doi actori, susțin avocații lui Pitt în documente.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri