Live

Colin Firth, scrisoare către fostul amant al soției: „Știu că și tu suferi”

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Gulliver/Getty Images

Livia și Colin Firth au ajuns în atenția presei în urma unor dezvăluiri făcute de jurnalistul italian Marco Brancaccia. Acesta a făcut publică relația pe care a avut-o cu soția actorului în perioada 2015-2016, relație confirmată și de Livia Firth. În urma dezvăluirilor apărute în presă, Colin Firth a decis să-i scrie și el o scrisoare fostului amant al soției care s-a transformat în hărțuitor.

Marco Brancaccia și soția lui Colin Firth se cunosc încă din copilărie, potrivit The Times. După ce Livia a decis să pună capăt aventurii, jurnalistul a început să o hărțuiască și să o urmărească, i-a trimis numeroase email-uri, amenințări și mesaje indecente, iar aceste lucruri l-au determinat pe celebrul cuplu să depună plângere la poliție.

Jurnalistul este acuzat că a trimis actorului și fotografii indecente cu soția acestuia, fapt ce l-a făcut pe Colin Firth să depună plângere la poliție, dar și să-i scrie acestuia o scrisoare. Ca răspuns la un mail în care Brancaccia oferea detalii despre relația cu Livia Giuggioli, Colin Firth i-a trimis o scrisoare. „M-ai făcut să sufăr, dar știu că și tu suferi,a scris actorul, citat de Daily Mail.

Jurnalistul a povestit pentru Daily Mail că relația cu Livia a început după o petrecere care a avut loc la casa actorului din Italia, în vara anului 2015. În acea perioadă, Livia era hotărâtă să divorțeze de Colin Firth.

M-am îndrăgostit nebunește de Livia. Simțeam că este femeia vieții mele. Am iubit-o foarte, foarte mult,” a spus Brancaccia, adăugând că acuzațiile de hărțuire sunt „prostii” și că adevărata poveste este „un cuplu celebru încearcă să ascundă o relație extraconjugală”.

Soții Firth sunt căsătoriți de 20 de ani și au împreună doi fii, Luca, 16 ani și Matteo, 13 ani. Cei doi s-au cunoscut în Columbia în 1995, în timpul filmărilor pentru BBC a unei adaptări a romanului Nostromo, de Joseph Conrad.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Colin Firth s-a despărțit de soție după o căsnicie de 22 de ani

Colin Firth a depus actele pentru a primi cetăţenia italiană

Bridget Jones revine pe marile ecrane

David Beckham, invitat să joace într-un film, alături de Colin Firth, Michael Caine şi Elton John

Partenerii noștri