Live

Gwyneth Paltrow a anunţat că s-a logodit

Data actualizării: Data publicării:

Actriţa Gwyneth Paltrow s-a logodit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk şi a declarat într-un interviu acordat Goop că este dispusă să dea o a doua şansă căsătoriei, scrie Reuters citat de News.ro.

Foto: Facebook

Paltrow, în vârstă de 45 de ani, s-a despărţit de liderul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii, în 2014. Divorţul lor a fost finalizat în 2016, după 13 ani de la căsătorie.

„Am încercat să accept cât de complexă poate fi dragostea. Am decis să dau o nouă şansă”, a spus ea, adăugând că Falchuk este „bărbatul cu care trebuia să fiu”.

Producătorul de televiziune, în vârstă de 46 de ani, şi actriţa au o relaţie de aproximativ doi ani. Falchuk, împreună cu Ryan Murphy, a creat, în 2009, serialul „Glee”. Cei doi au lucrat împreună la serialele „American Horror Story” şi „Scream Queens”.

Gwyneth Paltrow a câştigat un  Oscar pentru rolul din „Shakespeare in Love” (1998) şi este cunoscută drept creatore a site-ului de lifestyle Goop şi a magazinului online prin care promovează un stil de viaţă sănătos.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri