Live

Harvey Weinstein, filmat în timp ce era lovit și umilit într-un restaurant din Arizona

Data actualizării: Data publicării:

Producătorul din centrul scandalului sexual de la Hollywood, izbucnit toamna trecută, a fost pălmuit și împins de un bărbat într-un restaurant din Arizona.

Harvey Weinstein venise să mănânce la restaurantul de lângă centrul de reabilitare, unde este cazat o perioadă, după ce a fost acuzat de peste 100 de femei de agresiuni sexuale.

Producătorul nu a fost bine primit de unul dintre clienții localului. Un bărbat s-a apropiat de el, l-a lovit peste față, l-a împins și a strigat la el: „Ieși afară de aici”, potrivit The Telegraph. Întreaga scenă a fost înregistrată și publicată pe internet.

Steve, bărbatul care l-a pălmuit pe producător, l-ar fi abordat pe acesta sub pretextul de a face o poză cu el. Steve a recunoscut pentru TMZ că ar fi consumat câteva pahare de alcool înainte. 

Harvey Weinstein nu a chemat poliția și a părăsit restaurantul.

Harvey Weinstein este una dintre cele mai detestate persoane din SUA după ce în octombrie, anul trecut, au ieșit la iveală peste o sută de de cazuri în care producătorul ar fi agresat sexual femei. Printre acestea se numără nume celebre precum: Angelina Jolie, Gwyneth Palltow, Ashley Judd și Rose McGowan.

Scandalul sexual de la Hollywood a dat naștere mișcării #metoo, modalitatea prin care oamenii protestează împotriva agresiunilor sexuale.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Statul Arizona, câștigat de Biden în 2020, îi pune sub acuzare pe acoliții lui Trump care au încercat să fraudeze alegerile

Arizona a reimpus o lege draconică anti-avort din 1864

Un balon cu aer cald s-a prăbușit în Arizona. Patru oameni au murit, iar un altul a fost grav rănit

Încă o actriță celebră îl acuză pe Harvey Weinstein de agresiune sexuală. Julia Ormond a fost inspirată de mișcarea MeToo

Partenerii noștri