Live

Lady Gaga și presupusa ei relaţie cu Bradley Cooper: Asta am vrut să vedeţi!

Data publicării:

Cântăreaţa Lady Gaga, proaspăt câștigătoare a unui premiu Oscar, a vorbit, în emisiunea „Jimmy Kimmel Live!” de miercuri seară, despre zvonurile privind o relaţie amoroasă cu actorul Bradley Cooper, cu care a jucat în „A Star Is Born”, şi despre gala premiilor Academiei Americane de Film.

Premiată la categoria „cel mai bun cântec”, pentru „Shallow”, Lady Gaga a fost, alături de Cooper, protagonista unui moment considerat romantic şi devenit viral. Reprezentaţia lor de pe scena galei Oscar a iscat zvonuri privind chimia dintre ei.

Kimmel a remarcat: „Urmăream de acasă şi ne întrebam ce se întâmplă între aceştia doi. Şi momentul a creat o mare controversă pentru că ai o asemenea conexiune cu Bradley care, instantaneu, şi cred că e un compliment, a făcut oamenii să spună «trebuie să fie îndrăgostiţi»”.

Gaga a răspuns: „În primul rând, social media este o toaletă a internetului şi ce a făcut culturii pop este abisal. Oamenii au văzut dragoste, şi ce crezi, asta am vrut să vedeţi. Este un cântec de dragoste, filmul este o poveste de dragoste”.

Cântăreaţa a adăugat că i-a încredinţat lui Cooper regia momentului de la gala Oscar. „Din perspectiva reprezentaţiei, era atât de important pentru noi să fim conectaţi tot timpul. Ce vreau să spun este că mi-am ţinut braţul în jurul lui Tony Bennett timp de trei ani, în turnee. Când cânţi melodii de dragoste asta vrei ca oamenii să simtă”.

„Ai o relaţie cu Tony Bennett, fii sinceră?”, a glumit Kimmel. „Nu, sunt un artist şi cred că am făcut treabă bună. Nu simt că am câştigat eu, simt că noi am câştigat”, a răspuns ea.

Miercuri, a fost anunţat că o variantă extinsă a filmului „A Star is Born”, regizat de Bradley Cooper, va fi relansat vineri în cinematografele nord-americane într-o variantă extinsă cu 12 minute.

Citiți și: 

Reacția fostei soţii a lui Bradley Cooper despre o presupusă relație între actor şi Lady Gaga

Lady Gaga s-a despărţit de logodnicul Christian Carino, care este și impresarul ei

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Premiile Oscar 2024: Actorii nominalizați la categoria "Cel mai bun actor în rol principal"

Liga Anti-Defăimare: Proteza nazală folosită de Bradley Cooper în rolul compozitorului evreu Leonard Bernstein nu e „antisemită”

Bradley Cooper a ajuns ţinta unor critici pentru că apare cu nas fals în rolul lui Leonard Bernstein din "Maestro"

Unul dintre bărbații care au răpit câinii cântăreţei Lady Gaga a fost condamnat la 21 de ani de închisoare

Partenerii noștri