Live

Madonna a publicat pe Instagram un clip cu teorii ale conspirației despre coronavirus

Data publicării:
Foto: GettyImages

Artista pop Madonna a publicat pe contul său de Instagram un clip în care spune că un vaccin pentru coronavirus a fost găsit deja, dar este ținut ascuns. Rețeaua socială a ascuns postarea, pe care artista a șters-o ulterior.

Madonna a fost criticată pentru publicarea clipului respectiv, pe care Instagram l-a blurat și pe care a pus eticheta „informație falsă”, relatează BBC. Este același tip de clip video promovat și de președintele american Donald Trump.

Artista a spus în postarea respectivă că un vaccin împotriva COVID-19 a fost deja descoperit, dar că este ținut ascuns pentru ca „bogații să devină și mai bogați”.

Instagram a ascuns conținutul, pe care a pus eticheta de „informație falsă” și i-a direcționat pe fanii artistei către o pagină de internet care demasca afirmațiile.

Ulterior, Madonna a șters postarea, însă nu înainte ca fanii ei să o critice. Printre ei s-a numărat și Annie Lennox, care i-a scris că „asta e o nebunie totală!!! Nu pot să cred că ești de acord cu această escrocherie”. „Sper că pagina ta a fost compromisă de hackeri și vei da explicații”, a adăugat artista.

Nu e prima oară când Madonna enervează prin reacțiile sale cu privire la pandemia de coronavirus. În luna aprilie, ea s-a numărat printre vedetele care au transmis mesaje siropoase de „speranță”. Din motive numai de ea știute, a spus, dintr-o cadă plină cu petale de trandafir, că virusului „nu-i pasă de cât de bogat ești” și că „este marele egalizator”.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka are o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce va face Trump dacă ajunge iar la Casa Albă. Acesta și-a publicat ideile în revista Time: „De ce ar trebui noi să apărăm pe oricine?”

Biden îl ironizează pe Trump la cina corespondenților de la Casa Albă: Sunt un bărbat matur, într-o cursă împotriva unui copil de 6 ani

Posibilul vicepreședinte al lui Trump a recunoscut că și-a ucis câinele: „L-am urât”

Victoria lui Trump, risc existențial pentru unitatea Europei. Cum ar putea fi dezbinată UE dacă magnatul revine la Casa Albă (Politico)

Partenerii noștri