Live

Quentin Tarantino a dezvăluit că nu îşi susţine financiar mama pentru că nu l-a susţinut în carieră: „M-a jignit”

Data publicării:
Quentin Tarantino a dezvăluit că nu îşi susţine financiar mama pentru că nu l-a susţinut în carieră. Foto: Profimedia

Quentin Tarantino a dezvăluit că nu îşi susţine financiar mama, decizie pe care a luat-o în copilărie pentru că mama sa nu l-a susținut în carieră. Regizorul, cunoscut pentru filme ca "Pulp Fiction" şi "Once Upon a Time in Hollywood", a vorbit despre hotărârea sa într-un episod recent al podcastului "The Moment".

El povesteşte de un moment în care mama lui a ţinut partea profesorilor când a fost certat pentru că a scris scenarii la şcoală, la doar 12 ani.

Vorbind într-un episod recent al podcastului "The Moment", găzduit de Brian Koppelman, Tarantino, în vârstă de 58 de ani, a explicat că profesorii săi au văzut în scrierea de scenarii "un act sfidător de rebeliune".

După ce a avut necazuri la şcoală, îşi aminteşte regizorul, mama "m-a jignit în legătură cu asta ... şi, în mijlocul micii sale tirade, a spus: 'O, şi apropo, această mică carieră de scriitor (...) Această prostie s-a terminat' ".

"Când mi-a spus asta într-un mod sarcastic, am spus 'OK, când voi deveni un scenarist de succes, nu vei vedea niciodată vreun ban din succesul meu. Nu va exista casă pentru tine. Nu va exista vacanţă pentru tine, nici un Cadillac cum avea Elvis pentru mămică. Nu primeşti nimic. Pentru că ai spus asta", a adăugat Tarantino, citat de Agerpres.

"Există consecinţe pentru cuvintele voastre atunci când este vorba despre copiii voştri. Amintiţi-vă că există consecinţe pentru tonul vostru sarcastic despre ceea ce este important pentru ei", a subliniat cineastul.

Mama lui Tarantino, Connie Zastoupil, ar avea în prezent circa 75 de ani. Al doilea soţ al său, Curtis Zastoupil, pe care l-a cunoscut când s-a mutat familia la Los Angeles, ar fi "încurajat" ambiţia lui Tarantino de a face filme.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Quentin Tarantino a vizitat bazele militare din Israel pentru a „ridica moralul trupelor” și s-a fotografiat cu fanii israelieni

Quentin Tarantino scoate la vânzare scene inedite din „Pulp Fiction” sub formă de NFT-uri

FOTO. Prima imagine cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în „Once Upon a Time in Hollywood”

Quentin Tarantino, despre accidentul actriței Uma Thurman: „E cel mai mare regret al vieții mele”

Partenerii noștri