Live

Sora lui Meghan Markle, critici la adresa familiei regale: Nu i-a vorbit tatălui meu de când a suferit infarctul

Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

Sora actriţei Meghan Markle a criticat Palatul Kensington, spunând că nu i-a oferit ajutor tatălui ei în urma infarctului pe care acesta l-a suferit, ea fiind nevoită să îi trimită bani, scrie News.ro.

Potrivit The Sun, Samantha Markle, în vârstă de 53 de ani, a spus că tatăl ei este devastat pentru că nu va putea participa, sâmbătă, la nunta fiicei sale cu prinţul Harry şi că acesta nu a primit niciun mesaj de la Palatul Kensington.

„Este supărat. Voia să meargă, dar medicul lui i-a spus că are nevoie de o intervenţie chirurgicală”, a spus Samantha Markle pentru The Sun.

Ea a precizat că Thomas Markle „s-a internat anonim” în spital, marţi, pentru a evita atenţia presei. The Sun notează că nu a existat niciun indiciu că acesta şi-a părăsit locuinţa din Rosarito, Mexic.

Însă, miercuri seară, Thomas Markle a declarat că intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o la inimă s-a încheiat cu succes. „Rămân în spital pentru încă câteva zile. Nu am voie să mă entuziasmez”, le-a spus el reporterilor.

Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă, a respins zvonurile potrivit cărora Platul Kensington i-ar fi oferit un sprijin considerabil tatălui ei în Mexic.  

„Nu este adevărat. Altfel, nu ar fi trăit în acelaşi loc, ar fi fost însoţit de agenţi de securitate. Am dovezi că i-am trimis bani tatălui meu de două ori, pentru că avea nevoie. Are mare nevoie de ajutor. Sunt foarte îngrijorată pentru el. Este pe cont propriu”, a spus ea.

Samantha Markle, care locuieşte în Florida, a mai spus că Palatul Kensington nu s-a oferit să îl aducă pe Thomas Markle în Londra devreme sau să îi ofere detalii despre cum să ajungă acolo.

„Nu a luat legătura cu Meghan, iar ea nu i-a vorbit tatălui meu de când el a suferit infarctul. Nu ştiu de ce, nu o învinovăţesc”, a spus ea.

Samantha Markle a precizat şi că prinţul Harry – care nu l-a întâlnit niciodată pe tatăl viitoarei sale soţii – a păstrat tăcerea în acest caz. „Ştiu că nu au vorbit”, a spus ea.

Săptămâna trecută, Thomas Markle a suferit un infarct şi a fost internat la un spital local, slab echipat, potrivit The Sun.

Samantha Markle a amintit că ea a fost cea care a decis să regizeze fotografii cu tatăl ei, pentru a îl apăra pe acesta de paparazzi, care îi creaseră o imagine nefavorabilă.

Thomas Markle a fost subiectul mai multor articole defavorabile apărute în presa britanică înainte de nunta fiicei lui cu prinţul Harry. Apoi, imagini cu el la un internet-cafe căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală au înduioşat utilizatorii de platforme social media săptămâna trecută. Alte imagini l-au arătat luându-şi măsuri pentru un costum pe care ar fi urmat să îl poarte la nunta fiicei lui.

Ea a mai spus că Thomas Markle a fost foarte supărat după ce fiul lui, Tom Jr., a publicat o scrisoare deschisă spunând că prinţul Harry şi Meghan Markle nu ar trebui să se căsătorească. „Tatăl meu nu vrea să aibă de-a face cu el”, a spus ea. Însă, recent, Tom Jr. Markle a numit-o pe sora sa „o prinţesă modernă perfectă”.

Recent, au mai apărut informaţii potrivit cărora Samantha Markle a suferit un accident de maşină în urma căruia ar fi suferit o fractură de genunchi şi de gleznă.

Markle, în vârstă de 73 de ani, urma să îşi conducă fiica la altar în prezenţa a 600 de invitaţi, între care membri ai familiei regale britanice şi numeroase celebrităţi Însă, Thomas Markle a schimbat planurile în această săptămână, anunţând că nu îşi va conduce fiica la altar sâmbătă, deoarece nu vrea să îi afecteze imaginea acesteia sau pe cea a familiei regale, după ce a fost dezvăluit că el a regizat imaginile în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru nuntă, cu ajutorul unui fotograf pe care l-a plătit. El a precizat şi că a fost spitalizat după ce, în urmă cu o săptămână, a suferit un infarct.

Luni, Palatul Kensington a anunţat că declaraţia lui Thomas Markle „are o importanţă personală majoră pentru Meghan Markle”. 

„Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect pentru Thomas Markle în această situaţie dificilă”, a transmis Palatul Kensington.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi-a anunţat logodna în luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor căsători sâmbătă, pe domeniul castelului Windsor.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cine este femeia cu care s-a căsătorit viitorul Rege al Iordaniei. Povestea lui Rajwa al-Saif

GALERIE FOTO Nuntă regală în Iordania: Prinţul moştenitor Hussein bin Abdullah al II-lea s-a căsătorit

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un accident vascular cerebral

Meghan Markle susține că prințul Harry primea constant reproșuri din partea familiei regale britanice

Partenerii noștri