Live

VIDEO. Cezar Ouatu, aplaudat în picioare de Simon Cowell și Robbie Williams, în a doua etapă de la X Factor Marea Britanie

Data actualizării: Data publicării:

Cezar Ouatu a reușit să facă o impresie memorabilă și în a doua etapă a show-ului „X Factor” din Marea Britanie. Cântărețul a fost aplaudat și lăudat de cei patru membri ai juriului (Simon Cowell, Robbie Wiliams, Louis Tomlinson și Ayda Williams) și a trecut în etapa următoare a competiției.

Interpretarea sa i-a ridicat în picioare pe cei patru jurați, iar publicul l-a aplaudat frenetic, încântat de vocea puternică a contratenorului. 

„Ai intrat pe scenă, ai atras atenția tuturor. Prestația ta a fost absolut uimitoare. Bravo!”, l-a lăudat Louis Tomlinson.

„Ocupă-ți scaunul acum”, i-a spus Ayda Williams, confirmându-i astfel că se numără printre concurenții aleși pentru faza următoare.

La fel ca în prima etapă a concursului, Cezar Ouatu s-a prezentat și de această dată ca fiind italian. El a explicat însă, după numeroase critici primite, de ce alege să se prezinte ca italian, și nu să spună că e român.

Participarea lui Cezar Ouatu la ediția britanică a show-ului X Factor a stârnit controverse, pentru că artistul s-a prezentat ca fiind italian„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (...) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici“, s-a apărat Ouatu. 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Execuție” în 21 de minute! VIDEO Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„Jocurile foamei” în Bangladesh: Mii de oameni se întrec pentru mâncare într-un concurs care a strâns miliarde de vizualizări online

Miss World 2024: Cine a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din lume

Cel mai frumos motan din lume a venit la Digi24. „Îi place să fie în centrul atenției”

Cel mai frumos motan din lume este din România

Partenerii noștri