Live

VIDEO. Reacția lui Bruce Springsteen după ce fiul său s-a făcut pompier: „A fost un drum lung”

Data actualizării: Data publicării:

Momente emoționant pentru starul rock Bruce Springsteen. Fiul lui cel mic a devenit pompier și a depus jurământul în fața primarului din New Jersey.

Acesta a fost momentul în care alături de alți 14 „boboci", Sam Springsteen a devenit membru cu drepturi depline al departamentului de pompieri Colts Neck din New Jersey. Fericiți și emoționați, mama lui - compozitoarea Patti Scialfa și tatăl - legenda rock Bruce Sprinsteen - au privit scena cu lacrimi în ochi.

Bruce Springsteen: Astăzi este despre fiul meu, eu fac un pas în spate. Suntem foarte mândri, foarte mândri!

În vârstă de 26 de ani, Sam Springsteen s-a pregătit ani la rând pentru nobila și periculoasa meserie de pompier. A trecut prin sute de sute de ore de instrucție fizică, de salvare, prim ajutor și exerciții de stingere a incendiilor. Deși călit de toate acestea, fiul celebrului rocker a devenit emotiv în fața camerelor de filmare.

Sam Springsteen: Nu vreau să vorbesc acum, îmi pare rău, prieteni. Nu prea am ce să spun.

- Spune-le că ești fericit! l-a îndemnat mama.

- Felicitări!

- Și mulțumesc!

- A fost greu să devii pompier? au vrut să știe reporterii.

- Nu a fost ușor, a recunoscut Sam.

Bruce Springsteen a mărturisit că nu a încercat să își influențeze copiii atunci când a venit vorba de viitoarele cariere. A fost însă alături de ei, la orice pas.

- Îți vine să crezi, având în vedere toate lucrurile de care ai avut tu parte în viață, că el își va alege această meserie?

Bruce Springsteen: A fost un drum lung. Dar a fost perseverent și ne bucurăm pentru el!

Bruce Springsteen a împlinit anul trecut 70 de ani, an în care şi-a făcut debutul ca regizor. El a participat la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto (TIFF) unde a prezentat documentarul 'Western Stars', pe care l-a regizat în colaborare cu Thom Zimny şi unde interpretează, într-o sală mică şi înconjurat de prieteni, toate cântecele de pe acest album în timp ce reflectează asupra carierei şi obsesiilor lui personale.

Editor web: A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Decizie controversată. Fanii cântăreţului Bruce Springsteen au accesul interzis la concerte dacă sunt vaccinați cu AstraZeneca

Bruce Springsteen, dezvăluiri despre copilăria alături de un tată alcoolic

Partenerii noștri