VIDEO. Reacția lui Bruce Springsteen după ce fiul său s-a făcut pompier: „A fost un drum lung”

Data actualizării: Data publicării:
bruce springsteen

Momente emoționant pentru starul rock Bruce Springsteen. Fiul lui cel mic a devenit pompier și a depus jurământul în fața primarului din New Jersey.

Acesta a fost momentul în care alături de alți 14 „boboci", Sam Springsteen a devenit membru cu drepturi depline al departamentului de pompieri Colts Neck din New Jersey. Fericiți și emoționați, mama lui - compozitoarea Patti Scialfa și tatăl - legenda rock Bruce Sprinsteen - au privit scena cu lacrimi în ochi.

Bruce Springsteen: Astăzi este despre fiul meu, eu fac un pas în spate. Suntem foarte mândri, foarte mândri!

În vârstă de 26 de ani, Sam Springsteen s-a pregătit ani la rând pentru nobila și periculoasa meserie de pompier. A trecut prin sute de sute de ore de instrucție fizică, de salvare, prim ajutor și exerciții de stingere a incendiilor. Deși călit de toate acestea, fiul celebrului rocker a devenit emotiv în fața camerelor de filmare.

Sam Springsteen: Nu vreau să vorbesc acum, îmi pare rău, prieteni. Nu prea am ce să spun.

- Spune-le că ești fericit! l-a îndemnat mama.

- Felicitări!

- Și mulțumesc!

- A fost greu să devii pompier? au vrut să știe reporterii.

- Nu a fost ușor, a recunoscut Sam.

Bruce Springsteen a mărturisit că nu a încercat să își influențeze copiii atunci când a venit vorba de viitoarele cariere. A fost însă alături de ei, la orice pas.

- Îți vine să crezi, având în vedere toate lucrurile de care ai avut tu parte în viață, că el își va alege această meserie?

Bruce Springsteen: A fost un drum lung. Dar a fost perseverent și ne bucurăm pentru el!

Bruce Springsteen a împlinit anul trecut 70 de ani, an în care şi-a făcut debutul ca regizor. El a participat la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto (TIFF) unde a prezentat documentarul 'Western Stars', pe care l-a regizat în colaborare cu Thom Zimny şi unde interpretează, într-o sală mică şi înconjurat de prieteni, toate cântecele de pe acest album în timp ce reflectează asupra carierei şi obsesiilor lui personale.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri