Live

Galerie Foto Actorul Matt Damon, scene tandre cu soția lui, în apa mării, în Grecia

Data actualizării: Data publicării:
Actorul Matt Damon și soția lui, Luciana Bozan Barroso, își petrec vacanța pe insula grecească Mykonos FOTO: Profimedia Images

Actorul Matt Damon este una din vedetele de la Hollywood care își petrece vara aceasta vacanța pe insula grecească Mykonos.

El și soția lui, Luciana Bozan Barroso, au fost surprinși în ipostaze tandre, în timp ce făceau o baie în mare, pe plaja Paraga.

Matt Damon, 52 de ani, este căsătorit de 17 ani cu Luciana Barroso, 46 de ani, cei doi formând unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.

Luciana, argentiniancă, și Matt s-au cunoscut în 2003, în Miami, în timpul filmărilor la pelicula „Stuck on You”. Ea era barmaniță la acea vreme și l-a cucerit la prima vedere pe starul care mersese alături de colegii lui la barul la care aceasta lucra.

Doi ani mai târziu cei doi s-au căsătorit la New York, iar în 2006 au avut primul lor copil, o fată. Alte două fete au apărut în viața lor în 2008 și 2010, Matt fiind acum mândrul tată a trei fete adolescente. Însă el este tată vitreg și pentru Alexia, fiica de 23 de ani a Lucianei dintr-o căsătorie anterioară.

Editor : D.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Matt Damon a respins un rol care i-ar fi adus 250 de milioane de dolari. În ce film celebru a refuzat să joace starul american

Unde este cel mai avantajos să alimentezi dacă mergi cu mașina în Grecia, indiferent de ruta aleasă din România

Unde au loc cele mai extravagante petreceri din lume. Câteva ore de distracție costă cât o vacanță întreagă

Frenezie online după ce Elon Musk a apărut la bustul gol în Mykonos. Reacția miliardarului: „Ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des”

Partenerii noștri