Live

BASCHET. Cei doi sârbi transferați la Oradea vor titlul cu CSM CSU

Data actualizării: Data publicării:

Ambiţii mari pentru ultimele achiziţii ale campioanei CSM CSU Oradea. Sârbii Dragan Zekovic şi Pavle Reljic şi-au propus obiective importante cu noua lor echipă. În urmă cu pregătirea fizică, cei doi se antrenează suplimentar pentru a reveni la forma maximă şi se gândesc la un nou titlu câştigat de Oradea.

Dragan Zekovic, jucător CSM CSU Oradea: „Va fi un nou sezon interesant, pe toate fronturile. Echipele s-au întărit, va fi greu. S-a schimbat regulamentul şi în cupă, această regulă cu jucătorul român sub 23 de ani obligatoriu o jumătate de meci pe teren a schimbat tactica echipelor. Dar eu sper că Oradea va deveni, din nou, campioană."

Dacă Zekovic este obişnuit cu un astfel de obiectiv după ce în sezonul trecut a fost adversarul orădenilor în finala campionatului, pentru Pavle Reljic şansa de a lupta pentru un loc pe podium reprezintă cel mai important obiectiv al său de până acum.

Pavle Reljic, jucător CSM CSU Oradea: „Pentru mine ar fi totul, pentru că până acum nu am avut şansa să lupt pentru titlu în România. Deci, este o nouă provocare pentru mine şi sper că totul va fi OK."

Cei doi jucători sârbi au fost transferaţi la Oradea în urmă cu două săptămâni. Zekovic a evoluat ultima dată la Steaua, în vreme ce Reljic a fost liber de contract.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Actorul Darko Peric, "Helsinki" din La Casa de Papel, despre "jaful" de la meciul Real Madrid-Almeria: "Pe mine nu m-au chemat"

Cu cât a fost vândut la o licitație un tricou purtat de Michael Jordan când juca în echipa de baschet „Dream Team” a SUA

Antrenorul unui echipe de baschet de juniori din Galați a murit după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci U16

Partenerii noștri