BASCHET. Cei doi sârbi transferați la Oradea vor titlul cu CSM CSU

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet

Ambiţii mari pentru ultimele achiziţii ale campioanei CSM CSU Oradea. Sârbii Dragan Zekovic şi Pavle Reljic şi-au propus obiective importante cu noua lor echipă. În urmă cu pregătirea fizică, cei doi se antrenează suplimentar pentru a reveni la forma maximă şi se gândesc la un nou titlu câştigat de Oradea.

Dragan Zekovic, jucător CSM CSU Oradea: „Va fi un nou sezon interesant, pe toate fronturile. Echipele s-au întărit, va fi greu. S-a schimbat regulamentul şi în cupă, această regulă cu jucătorul român sub 23 de ani obligatoriu o jumătate de meci pe teren a schimbat tactica echipelor. Dar eu sper că Oradea va deveni, din nou, campioană."

Dacă Zekovic este obişnuit cu un astfel de obiectiv după ce în sezonul trecut a fost adversarul orădenilor în finala campionatului, pentru Pavle Reljic şansa de a lupta pentru un loc pe podium reprezintă cel mai important obiectiv al său de până acum.

Pavle Reljic, jucător CSM CSU Oradea: „Pentru mine ar fi totul, pentru că până acum nu am avut şansa să lupt pentru titlu în România. Deci, este o nouă provocare pentru mine şi sper că totul va fi OK."

Cei doi jucători sârbi au fost transferaţi la Oradea în urmă cu două săptămâni. Zekovic a evoluat ultima dată la Steaua, în vreme ce Reljic a fost liber de contract.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri