Live

BASCHET. Încep meciurile din a doua parte a campionatului

Data actualizării: Data publicării:

După 14 etape disputate din Liga Naţională de baschet masculin, au fost stabilite grupele în care echipele vor evolua în următoarea parte a competiției interne.

Cu nouă victorii şi cinci înfrângeri, CSM CSU Oradea a încheiat prima grupă valorică pe locul al patrulea, poziţie care o menţine în cea mai valoroasă grupă, cea roşie.

„Sincer, cu problemele care le-am avut, din punct de vedere al rezultatelor suntem bine. V-aş ruga să nu uitaţi ce s-a întâmplat în tot acest sezon, până acum. A fost ceva cum să spun eu, greu de imaginat, şi nu ştiu cum de avem ghinionul de ni se întâmplă doar nouă", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Meciurile care vor stabili echipele din play-off și play-out vor începe în această săptămână, când sunt programate primele confruntări în cele patru grupe valorice. Oradea va juca la Craiova, unde țintește victoria.

„Mi-aş dori foarte tare dacă s-ar putea să terminăm în primele trei, acesta este obiectivul meu personal, (...) pentru a avea avantajul terenului propriu în primul tur. Din semifinale consider că se poate întâmpla absolut orice", a precizat Cristian Achim.

La finele celor 14 etape din prima grupă valorică au retrogradat Steaua şi Dinamo.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Programul „Rabla pentru sobe” ar putea începe în această primăvară. Românii pot primi 10.000 de lei pentru înlocuirea celor vechi

Statele membre UE vor recunoaşte automat diplomele româneşti de asistent medical generalist obţinute înainte de aderare

Nicolae Ciucă afirmă că obiectivul PNL este să câştige toate rândurile de alegeri din 2024

Programul naţional pentru creşterea natalităţii va continua şi anul viitor. Anunțul Ministerului Familiei

Partenerii noștri