Live

Baschet, Top 6 | Campioana U BT Cluj-Napoca, răpusă din nou la Oradea

Data actualizării: Data publicării:

CSM CSU Oradea și U BT Cluj-Napoca au oferit asearã încã un meci pe muchie de cuțit, decis pe final de inspirația baschetbaliștilor bihoreni. Dupã nu mai puțin de zece întoarceri de rezultat, CSM a câștigat cu 82-78.

"Un meci în care s-a luptat, un meci cu niște jucători foarte buni. Pentru ambele echipe meciul a a avut o miză importantă. Mă bucur că am reușit să câștigăm", spune Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

În luptă pentru o clasare cât mai bună înainte de primele jocuri din play-off, cele două formații au căutat să-și facă viața ușoară pe teren încă din primele minute. Dacă primul sfert s-a terminat la egalitate, la pauza mare gazdele s-au desprins la patru puncte, 43-39.

Campioana a revenit în al treilea sfert, iar la începutul ultimei părţi a preluat conducerea. Oradea a replicat imediat și a reuşit să se impună pe final.

"În momentele cheie, când am avut noi patru puncte pe finalul meciului, mai erau 4-5 minute, nu mai știu exact, am luat niște decizii proaste. Au fost câteva ratări pe care nu trebuia să le facem și ei s-au dus, au prins aripi", a declarat Mihăiță Silvășan, antrenorul U BT Cluj-Napoca.

Ultima etapã din cea de-a doua fazã a campionatului se va derula sâmbãtã. Toate cele trei partide vor începe la aceeași orã, 17. CSM CSU Oradea va avea rol de echipã vizitatoare în disputa cu Steaua, partidã transmisã în direct de Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Performanță incredibilă: LeBron James a devenit primul jucător NBA care a înscris peste 40.000 de puncte în carieră

Actorul Darko Peric, "Helsinki" din La Casa de Papel, despre "jaful" de la meciul Real Madrid-Almeria: "Pe mine nu m-au chemat"

Cu cât a fost vândut la o licitație un tricou purtat de Michael Jordan când juca în echipa de baschet „Dream Team” a SUA

Antrenorul unui echipe de baschet de juniori din Galați a murit după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci U16

Partenerii noștri