Baschet, Top 6 | Campioana U BT Cluj-Napoca, răpusă din nou la Oradea

Data actualizării: Data publicării:
sport CSM CSU Oradea U BT Cluj 250418

CSM CSU Oradea și U BT Cluj-Napoca au oferit asearã încã un meci pe muchie de cuțit, decis pe final de inspirația baschetbaliștilor bihoreni. Dupã nu mai puțin de zece întoarceri de rezultat, CSM a câștigat cu 82-78.

"Un meci în care s-a luptat, un meci cu niște jucători foarte buni. Pentru ambele echipe meciul a a avut o miză importantă. Mă bucur că am reușit să câștigăm", spune Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

În luptă pentru o clasare cât mai bună înainte de primele jocuri din play-off, cele două formații au căutat să-și facă viața ușoară pe teren încă din primele minute. Dacă primul sfert s-a terminat la egalitate, la pauza mare gazdele s-au desprins la patru puncte, 43-39.

Campioana a revenit în al treilea sfert, iar la începutul ultimei părţi a preluat conducerea. Oradea a replicat imediat și a reuşit să se impună pe final.

"În momentele cheie, când am avut noi patru puncte pe finalul meciului, mai erau 4-5 minute, nu mai știu exact, am luat niște decizii proaste. Au fost câteva ratări pe care nu trebuia să le facem și ei s-au dus, au prins aripi", a declarat Mihăiță Silvășan, antrenorul U BT Cluj-Napoca.

Ultima etapã din cea de-a doua fazã a campionatului se va derula sâmbãtã. Toate cele trei partide vor începe la aceeași orã, 17. CSM CSU Oradea va avea rol de echipã vizitatoare în disputa cu Steaua, partidã transmisã în direct de Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri