Live

Focurile de artificii din centrul Oradei vor fi lansate și din trei nacele ridicate la 9 metri înălțime

Data actualizării: Data publicării:

Se lucrează de zor, în centrul Oradei, la pregătirea focurilor de artificii care vor marca trecerea în noul an. Organizatorii au pregătit un spectacol inedit, în care artificiile vor fi lansate din cinci locuri diferite: de pe malurile Crişului Repede şi din trei nacele ridicate la 9 metri înălțime, lângă biserica Sfântul Ladislau.

"La fel ca în fiecare an, şi anul acesta Târgul de Crăciun se încheie cu un foc de artificii în 31 decembrie, iar spre deosebire de anii trecuţi, spectacolul acesta va avea 5 locuri de tragere. Cele mai mari şi spectaculoase sunt amplasate pe malul Crişului Repede, în stânga şi în dreapta Podului Ladislau, iar celelalte trei vor fi ridicate la 9 metri, în zona bisericii Sfântul Ladislau", a spus Luciana Foltuţ, reprezentantă a Asociației pentru Promovarea Turismului în Oradea și Regiune.

Pentru o mai bună vizibilitate autoritățile le recomandă orădenilor să urmărească spectacolul de culoare, sunet și lumină din Piaţa Unirii şi din Piaţa Ferdinand.

Reporter: Andrada Rește
Operator: Norbert Hegedus

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Un actor din Oradea a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că și-ar fi violat o colegă. "E o porcărie, totul a fost consimțit"

VIDEO Incident la stația de metrou Piața Unirii. Toți călătorii au fost evacuați dintr-un tren

Sorin Grindeanu: Joia viitoare dăm drumul circulaţiei pe drumul de legătură Oradea - Autostrada Transilvania

Cum a scăpat cu viață un tânăr din Oradea, după ce mașina lui a fost tăiată, la propriu, în două. Momentul în care iese din autoturism

Partenerii noștri