Live

Oscar 2019. Nominalizările pentru cel mai bun actor. Artistul care a învățat să simuleze infarctul de la cardiolog

Data actualizării: Data publicării:
FOTO: IMDB

Peste câteva zile doar, e Gala Oscar, transmisă în direct de Digi24 și Film Now - duminică spre luni noaptea, mai exact, de la ora 0:30, respectiv 1:30 - regalul cinematografiei mondiale, pentru al cincilea an la rând la noi. Şi, până atunci, ne punem la curent cu nominalizările. Jurnalista Oana Zamfir face o trecere în revistă a celor nominalizați la categoria cel mai bun actor în rol principal.

După rolul din „Bohemian Rhapsody”, Rami Malek îl poate face invidios pe orice actor cu vechime din cetatea filmului. Este la prima nominalizare la oscar şi are şanse foarte mari să-l câştige. Pentru interpretarea lui Freddie Mercury, Rami Malek a câştigat toate premiile din acest sezon - de la Globurile de Aur până la BAFTA. Pentru a imita perfect fiecare gest sau privire a legendarului Freddie Mercury a avut un movement coach, un antrenor de mişcări. Pentru a arăta ca solistul trupei Queen a îndurat 50 de ore de probat costume şi a purtat o proteză dentară incomodă. Nu în ultimul rând, pentru a fi convingător în pielea muzicianului, a luat sute de lecţii de canto şi de pian dar a trebuit să înveţe şi să facă un playback impecabil, pentru că mare parte din muzica din film este cu vocea originală a lui Freddie Mercury.

OSCAR 2019. Cel mai bun actor în rol principal:

1. Cel mai bun actor în rol principal | Rami Malek

2. Cel mai bun actor în rol principal | Bradley Cooper

3. Cel mai bun actor în rol principal | Willem Dafoe

4. Cel mai bun actor în rol principal | Viggo Mortensen

5. Cel mai bun actor în rol principal | Christian Bale

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Lady Gaga și presupusa ei relaţie cu Bradley Cooper: Asta am vrut să vedeţi!

Reacția fostei soţii a lui Bradley Cooper despre o presupusă relație între actor şi Lady Gaga

Ce s-a întâmplat cu Lady Gaga și Bradley Cooper pe scena Premiilor Oscar. Momentul a reaprins zvonurile că cei doi ar avea o relație...

Scandalul provocat de "Green Book": "Face parte din istoria Negrilor şi este inacceptabil ca un Alb să uzurpe această moştenire"

Partenerii noștri