Live

Bărbatul care a lovit cu brutalitate o tânără din Alba Iulia are interdicție pe viață în Grecia

Data actualizării: Data publicării:

Bărbatul din Alba Iulia suspectat că a lovit cu brutalitate o tânără, în scara blocului M3, apoi i-a furat telefonul și portofelul a comis infracțiuni deosebit de grave și în Grecia. Din acest motiv, bărbatul are interdicție pe viață de a intra pe teritoriul acestei țări.

Nicolae Drăgoi, suspectul din Alba Iulia, a fost eliberat, anul acesta, din închisoare, în baza legii recursului compensatoriu. El fusese condamnat pentru tâlhărie și tentativă de viol în stare de recidivă la 4 ani și o lună de închisoare. Însă acestea nu sunt singurele infracțiuni comise de bărbat.

În anul 2013, prin hotărâre recunoscută ulterior de autorităţile române, inculpatul a fost condamnat de organele judiciare din Grecia la pedeapsa rezultantă de 7 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi vătămare corporală, aplicându-i interdicţia de a se afla în Grecia pentru totdeauna.

Tânăra care ar fi fost bătută și jefuită de Drăgoi a ajuns la spital cu amnezie temporară. Bărbatul a lovit-o puternic cu pumnul în zona feței, apoi i-a sustras telefonul și portofelul în care fata avea buletinul, permisul de conducere, un card bancar și suma de 400 de lei. Prejudiciul total a fost estimat de polițiști la aproximativ 1.500 de lei.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Tânără lovită cu bestialitate la lift. 4 ani de detenție pentru recidivistul care a șocat o țară întreagă

Agresorul tinerei care aștepta liftul a fost arestat preventiv. "S-au obişnuit că legea este blândă"

Prima declarație a bărbatului suspectat că a lovit cu brutalitate o tânără care aștepta liftul

Bărbatul care a atacat o tânără la lift a fost identificat. El părăsise penitenciarul graţie unei legi promovate de PSD-ALDE şi Toader

Partenerii noștri