Live

Pompierii au cumpărat cadouri pentru copiii săraci, din bonurile de masă primite după ce au donat sânge

Data actualizării: Data publicării:
foto: ISU Crișana

Gest special făcut de pompierii din orașul bihorean Ștei. În ajun de Moș Nicolae, salvatorii au donat sânge, iar din bonurile de masă primite în urma acestui gest au cumpărat cadouri pentru copii proveniți din familii fără posibilități.

Miercuri dimineață, mai mulți pompieri din Ștei s-au prezentat la Spitalul Orășenesc din localitate. Salvatorii au donat sânge în cadrul unui proiect derulat de Centrul de Transfuzie Sanguină Oradea în perioada 3-7 decembrie.

Cu bonurile de masă pe care le-au primit în urma gestului lor, pompierii au cumpărat cadouri pentru copiii din familii cu o situaţie financiară precară aflate în raionul de intervenție al subunității.

“Confruntându-se permanent, prin prisma profesiei, cu suferinţa semenilor, pompierii militari înţeleg importanţa oricărui gest care ar putea oferi bucurie, speranţă şi o şansă la viaţă, ca atare aceste acțiuni extraprofesionale vor continua și pe viitor”, a transmis maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Editor web: Adrian Laboș

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Împușcată mortal în plină stradă, la 21 de ani, alături de iubit! Autoritățile au făcut o descoperire care schimbă totul

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

În timp ce statul e blocat în soluții, sute de copii cu malformații cardiace au fost salvați în străinătate: „Ar fi murit în România”

Explozie urmată de incendiu într-un bloc din Iași. Totul a pornit de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată

Un cunoscut oraș din Franța le interzice copiilor sub 13 ani să iasă singuri pe stradă noaptea. „La vârsta asta nu gândești prea mult”

Incendiu puternic la un bloc din București. O persoană a fost găsită carbonizată într-un apartament

Partenerii noștri