Live

Video Ce a pățit polițistul care l-a filmat pe consilierul unui deputat PSD în timp ce îl amenința

Data actualizării: Data publicării:

Agentul care a filmat fostul consilier al unui deputat PSD din Prahova în timp ce înjura poliţiştii care îl verificau după ce a oprit neregulamentar s-a ales cu roţile de la maşină tăiate. Poliţia confirmă incidentul şi face cercetări, informează MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că poliţistul din Păuleşti a primit mai multe ameninţări, iar în noaptea de marţi spre miercuri un bărbat a tăiat cu un cuţit două roţi ale maşinii parcate în faţa casei agentului.

Poliţistul se afla în concediu. A observat maşina din care a coborât bărbatul şi a reuşit să reţină şi o parte din numărul de înmatriculare.

Potrivit Poliţiei Prahova, în noaptea de marţi spre miercuri, IJP Prahova a fost sesizat de către poliţistul din Păuleşti că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană i-a înţepat anvelopele maşinii personale.

 

 

Poliţiştii l-au amendat cu 2.875 de lei, pentru pentru oprire neregulamentară, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor. În plus, i-a fost reţinut permisul de conducere celui în cauză.

Deputatul PSD din Prahova, Laura Moagher, confirma atunci că Lucian Rădulescu era consilierul său şi a precizat că a întrerupt colaborarea cu acesta.

Editor web: Vlad Mironescu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros ce mi se întâmplă”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Încă doi tineri, cercetați în cazul vandalizării mașinii agentului care nu a cedat presiunilor făcute de consilierul unui deputat PSD

Partenerii noștri