Video Ce a pățit polițistul care l-a filmat pe consilierul unui deputat PSD în timp ce îl amenința

Data actualizării: Data publicării:
consilier

Agentul care a filmat fostul consilier al unui deputat PSD din Prahova în timp ce înjura poliţiştii care îl verificau după ce a oprit neregulamentar s-a ales cu roţile de la maşină tăiate. Poliţia confirmă incidentul şi face cercetări, informează MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că poliţistul din Păuleşti a primit mai multe ameninţări, iar în noaptea de marţi spre miercuri un bărbat a tăiat cu un cuţit două roţi ale maşinii parcate în faţa casei agentului.

Poliţistul se afla în concediu. A observat maşina din care a coborât bărbatul şi a reuşit să reţină şi o parte din numărul de înmatriculare.

Potrivit Poliţiei Prahova, în noaptea de marţi spre miercuri, IJP Prahova a fost sesizat de către poliţistul din Păuleşti că, în timp ce se afla în concediu de odihnă, o persoană i-a înţepat anvelopele maşinii personale.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Poliţiştii l-au amendat cu 2.875 de lei, pentru pentru oprire neregulamentară, conducere sub influenţa alcoolului, dar şi pentru adresare de injurii şi nerespectarea dispoziţiilor poliţiştilor. În plus, i-a fost reţinut permisul de conducere celui în cauză.

Deputatul PSD din Prahova, Laura Moagher, confirma atunci că Lucian Rădulescu era consilierul său şi a precizat că a întrerupt colaborarea cu acesta.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri