Live

Cine este interlopul care l-ar fi atacat cu maceta și toporul pe patronul unei pizzerii din Buzău. Bărbatul cerea taxă de protecție

Data publicării:

Atacul cu macete, topoare și bastoane care a avut loc luni, la o pizzerie din Buzău, ar fi fost orchestrat de Edison Marinescu, fiul unui cunoscut interlop din oraș. Anchetatorii l-au dus pe tânăr la audieri, alături de alți doi suspecți.

Potrivit Știrilor TVR, cei trei ar mai fi avut încă patru complici, împreună cu care l-ar fi atacat pe patronul pizzeriei, pe care l-au rănit cu maceta, apoi au vandalizat localul.

Motivul atacului este că patronul a refuzat să plătească clanului intelop Nixon o taxă de protecție de 1.000 de euro pe lună.

La perchezițiile domiciliare efectuate luni seară, polițiștii au descoperit obiecte contondente, bastoane telescopice, o crosă, o macetă și un pistol tip airsoft. Patru agresori au fost reținuți.

Patronul localului şi angajaţii lui spun că gruparea nu este la prima încercare de a-i cere taxă de protecţie. Ora la care s-a produs acest atac mafiot a fost o oră de vârf, oră la care pizzeria din cartierul Dorobanți își desfășura în mod normal activitatea, relatează Știri de Buzău.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Digi World prezintă „Ținutul Buzăului” - o trilogie documentară remarcabilă, proiectată în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor

Marcel Ciolacu regretă declarația despre moldoveni: A fost o glumă neinspirată

Ciolacu și liderii PSD din Buzău, în campanie la sat. Politicienii au participat la o serbare câmpenească pe stadionul „Luceafărul”

Un cutremur a avut loc în România, marți după-amiază

Partenerii noștri