Cine este interlopul care l-ar fi atacat cu maceta și toporul pe patronul unei pizzerii din Buzău. Bărbatul cerea taxă de protecție

Data publicării:
edison marinescu

Atacul cu macete, topoare și bastoane care a avut loc luni, la o pizzerie din Buzău, ar fi fost orchestrat de Edison Marinescu, fiul unui cunoscut interlop din oraș. Anchetatorii l-au dus pe tânăr la audieri, alături de alți doi suspecți.

Potrivit Știrilor TVR, cei trei ar mai fi avut încă patru complici, împreună cu care l-ar fi atacat pe patronul pizzeriei, pe care l-au rănit cu maceta, apoi au vandalizat localul.

Motivul atacului este că patronul a refuzat să plătească clanului intelop Nixon o taxă de protecție de 1.000 de euro pe lună.

La perchezițiile domiciliare efectuate luni seară, polițiștii au descoperit obiecte contondente, bastoane telescopice, o crosă, o macetă și un pistol tip airsoft. Patru agresori au fost reținuți.

Patronul localului şi angajaţii lui spun că gruparea nu este la prima încercare de a-i cere taxă de protecţie. Ora la care s-a produs acest atac mafiot a fost o oră de vârf, oră la care pizzeria din cartierul Dorobanți își desfășura în mod normal activitatea, relatează Știri de Buzău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri