Live

Ciolacu, întrebat despre consilierul Ponta: „Eu nu împușc oameni”

Data actualizării: Data publicării:
Victor Ponta este consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu. Foto: INQUAM Photos/George Călin

După ce Victor Ponta a catalogat trimisul special Digi24 în Israel drept „Madam care transmite de pe burtă”, iar pe telespectatorii postului i-a numit „foci și pelicani”, premierul Marcel Ciolacu a afirmat că nu își poate concedia consilierul onorific „pentru o opinie”. „O să rămân singur în Palatul Victoria”, a argumentat acesta.

Victor Ponta, consilierul lui Ciolacu și, la rândul său, fost premier, a acuzat de fake news corespondenții Digi24 care transmit în regim de breaking news din apropierea graniței Israelului cu Fâșia Gaza.

Într-un mesaj cu un limbaj suburban, postat pe rețelele sociale, Ponta a catalogat-o pe jurnalista Cristina Cileacu drept „Madam care transmite de pe burtă”. Cât despre telespectatori, Victor Ponta a spus ca sunt „foci și pelicani”.

Întrebat de jurnaliști dacă Victor Ponta va rămâne consilier onorific după acest derapaj, Ciolacu a răspuns: „Doamnă, eu nu împușc oameni. Dacă vreți să-i dau afară pe toți colaboratorii pentru o opinie, o să rămân singur în Palatul Victoria. Dimpotrivă, asta am făcut, i-am rugat pe toți să îmi spună. E dreptul fiecărui om”.

„Ce vreți? Să mergem la Hamas? Fiecare avem dreptul să și greșim, ne cerem scuze, așa funcționează o societate”, a mai adăugat Ciolacu.

Întrebat, de asemenea, dacă este de părere că Ponta trebuie să își ceară scuze pentru cuvintele pe care le-a folosit la adresa jurnalistei și la adresa telespectatorilor Digi24, premierul a afirmat: „Întrebați-l pe Ponta, nu are nicio legătură cu activitatea guvernamentală”.

Citește și: Fă, Madam! Sau jihadul mârlănesc al lui Victor Ponta

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sindicaliştii din muzee sunt supărați pe declarațiile lui Ciolacu și îi oferă un contract de voluntariat pentru patru ore pe zi

Producătorii ar putea fi obligați să afișeze micșorarea gramajului produselor. Ciolacu: „ANPC a pus în transparență ordinul”

Ciolacu: Discutăm propunerile de salarizare de la muzee. Sunt convins că avem maturitatea ca Noaptea Muzeelor să se desfăşoare normal

Ciolacu anunță un control pe piața detergenților. Premierul spune că sunt „creșteri de prețuri total nejustificate”

Partenerii noștri