Ciolacu, întrebat despre consilierul Ponta: „Eu nu împușc oameni”

Data actualizării: Data publicării:
ID132051_INQUAM_Photos_George_Calin
Victor Ponta este consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu. Foto: INQUAM Photos/George Călin

După ce Victor Ponta a catalogat trimisul special Digi24 în Israel drept „Madam care transmite de pe burtă”, iar pe telespectatorii postului i-a numit „foci și pelicani”, premierul Marcel Ciolacu a afirmat că nu își poate concedia consilierul onorific „pentru o opinie”. „O să rămân singur în Palatul Victoria”, a argumentat acesta.

Victor Ponta, consilierul lui Ciolacu și, la rândul său, fost premier, a acuzat de fake news corespondenții Digi24 care transmit în regim de breaking news din apropierea graniței Israelului cu Fâșia Gaza.

Într-un mesaj cu un limbaj suburban, postat pe rețelele sociale, Ponta a catalogat-o pe jurnalista Cristina Cileacu drept „Madam care transmite de pe burtă”. Cât despre telespectatori, Victor Ponta a spus ca sunt „foci și pelicani”.

Întrebat de jurnaliști dacă Victor Ponta va rămâne consilier onorific după acest derapaj, Ciolacu a răspuns: „Doamnă, eu nu împușc oameni. Dacă vreți să-i dau afară pe toți colaboratorii pentru o opinie, o să rămân singur în Palatul Victoria. Dimpotrivă, asta am făcut, i-am rugat pe toți să îmi spună. E dreptul fiecărui om”.

„Ce vreți? Să mergem la Hamas? Fiecare avem dreptul să și greșim, ne cerem scuze, așa funcționează o societate”, a mai adăugat Ciolacu.

Întrebat, de asemenea, dacă este de părere că Ponta trebuie să își ceară scuze pentru cuvintele pe care le-a folosit la adresa jurnalistei și la adresa telespectatorilor Digi24, premierul a afirmat: „Întrebați-l pe Ponta, nu are nicio legătură cu activitatea guvernamentală”.

Citește și: Fă, Madam! Sau jihadul mârlănesc al lui Victor Ponta

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri